Jakt 2015 del 2.

20.12. Lunsjrast i Kroer. Fra v.Jørgen, Kai, Ole Chr, Bajas og Jørn. En sjeldent rolig dag, der vi kun fikk ut en rev som eneste obs. vilt. Ikke særlige gode jaktforhold heller med kraftig vind og tåke/yr.
16.12.15. Jakt på Siggerud i Ski der hundefører Anders tok ansvar og felte denne killingen for sin SD Tyri etter bare 5 min los!

Desemberjakt del 2.

Beagle Bajas klar for action!

16.12. Innspurten på rådyr er i gang og i dag ble det en liten tur til Siggerud i Ski. Vi rakk bare så vidt å komme oss ut på post før hundefører Anders ropte på radio at det var los, og bare 5 min senere hørtes skudd. Ny melding om at han hadde felt en kalv for SD Tyri! Gøy med nytt fall for denne dyktige hunden igjen!

18.12. Jakt i Kroer der vi tidlig får los på et rådyr, men losen havner et stykke ut av terrenget. Under liten forflyttning i losen går Jørn på et dyr til på svært kort hold, men får ikke skutt før det er borte i tetta. Dagen ebber ut med den losen, og vi får ikke ut flere dyr.

19.12. Ute hos Ole Chr. på Nesodden der vi først får los på et voksent dyr som drar langt ut i nordøst. Det blir resultatløst og vi flytter til ny del av terrenget der min postnabo Jens støkker ut to dyr som passerer min post på 60-70m, men i tåka ser jeg dem for dårlig, og de stopper ikke før de er inne mellom noen busker. SD Bajas finner sporet og loser til det blir mørkt, men flere skuddmuligheter blir det ikke.

20.12. Kroerterrenget prøves igjen, men på denne dagen i svært kraftig vind får vi kun ut en rev.

23.12. Siste jaktdag i 2015 ble på Granerud med Ole chr. & co. 5 mann på post og en hundefører med SD Bajas. Bajas tok ut et dyr umiddelbart og losen gikk gjennom terrenget ca 20 min forbi postrekka og ut i nordøst. Etter en times tid kom det tilbake og stilte seg opp på ca 90m, men med fronten rett i mot Vidar som satt på en huggskant.Ingen skuddmulighet der. Etter 10 sek. dro det i full fart rett nordover igjen med B. etter. Litt senere ble to dyr obs foran B som holdt på i 2,5t. før han ble koblet. Stort bål til lunsj og kun elg i siste drev.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 15:17

Hei :)
Skal dere ha valper på Kleiner i år?

...
05.07 | 10:08

Hei!
Til orientering har vi pr i dag ingen planer om valpekull.

...
04.07 | 13:16

Hei
Skal dere ha et valpekull i nær fremtid?

Jeg trenger en jaktkamerat med meg på tur.

...
02.09 | 14:28

Gratulerer til Jif og hundefører!

...
Du liker denne siden