Irmüns Norma

Irmüns Norma. *. 18.07.83. +.18.03.97. Dette bildet er tatt på hushjørnet i Skotbu og ble mal for støpeformen til Norsk Münsterländerklubbs gull/sølvsmykker. Hun har stand på en katt! Legg merke til ryggbust på vei opp.

Irmüns Norma, vår første kleiner kom til oss 02.09.83. På den tiden var det ingen selvfølge å få tak i en kleiner med gode jaktegenskaper og godt gemytt. Vi var svært heldige som fikk en fra kullet med Irmüns Edelweiss og Sir. Norma er "stammor" til en lang rekke gode jakthunder. Hun finnes i linjene bak mange hunder fra oppdrettere som bla. Rotua , Godlynna og alle våre bortsett fra Tuva(Dansk import).

Vi har mange ganger sagt at dette var en hund vi gjerne skulle hatt i dag. Da kunne vi virkelig fått mye ut av henne. Likevel oppnådde hun flere jaktpremier og tok en 2 AK på Stangeprøven i 1986 som den første tispa i Norge med 2. premie. Hun var meget god på apport og fikk mange toppplasseringer på apportprøver og var fullcertet på utstilling.

Pga. dressurfeil av oss ble hun etter hvert noe treg i reisen, og fikk aldri den førstepremien på felt som hun så vel hadde fortjent.

Her er det like før, Norma i stand og far er klar! Trollheimen, 1987.
Fugl ble det, Norma var en stødig apportør.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 15:17

Hei :)
Skal dere ha valper på Kleiner i år?

...
05.07 | 10:08

Hei!
Til orientering har vi pr i dag ingen planer om valpekull.

...
04.07 | 13:16

Hei
Skal dere ha et valpekull i nær fremtid?

Jeg trenger en jaktkamerat med meg på tur.

...
02.09 | 14:28

Gratulerer til Jif og hundefører!

...
Du liker denne siden